Hatalı Yıkım Az Daha 5 Cana Mal Oluyordu

Van depreminden sonra yıkımına başlanan binaların çoğunda güvenlik önlemleri alınmazken, bugün yıkım çalışması yapılan bir bina neredeyse 5 vatandaşın canına mal oluyordu.

VAN - Olay; bugün Zübeyde Hanım Mahallesi, Şoförler Cemiyeti civarında meydana geldi. Sabah 05.00 sularında başlanan ve herhangi bir güvenlik önleminin alınmadığı 5 katlı bir binanın yıkımı sırasında yıktırılan binanın hemen bitişiğindeki tek katlı fırın hasar gördü.

 

Yıkılan binanın yandaki fırına devrilmesi sonucu fırında bulunan Ersin Şeker, Memduh Aslan, Melik Ejder Aslan, Ali Ceylan, Saffet Salkım üzerlerine düşen cam kırıkları ve molozlardan dolayı yaralanırken, durumlarının ciddi olmadığı belirtildi.

 

Olaya ilk anda itfaiye ve AFAD müdahale ederken, yaralıların Van Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

 

Şu ana kadar olay yerine herhangi bir yetkilinin gelmediği belirtildi. (Mahmut Aytekin/Fırat Arslan - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!