BATMAN - Batman Bölge Devlet Hastanesi Yöneticisi Op Dr Adnan Tuna, Kış aylarında yaşanan hava kirliliğine bağlı akciğer hastalığının en çok ön plana çıktığını söyledi.
Op Dr Adnan Tuna, "Hava kirliliği, ani soğuk ve sıcak hava değişikliğinden dolayı akciğer rahatsızlığı oluşuyor. Yaşanan bu olaydan dolayı bizim yatak servislerinde aşırı bir yoğunluk yaşanıyor. Akciğer rahatsızlığı, yaşlılarda bu sefer kalp rahatsızlığını da tetikliyor. Kalbi tetikleyince bununla birlikte böbrekleri de etkiliyor. Kışa girdiğimizden beri önleyici tedbir olarak yaşanan bu hastalıklara karşı poliklinik hizmetlerimizi artırdık" dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)
Hava Kirliliği Hastalık Yayıyor
Batman Bölge Devlet Hastanesi Yöneticisi Op Dr Adnan Tuna, hava kirliliğinin sebep olduğu akciğer rahatsızlığı nedeniyle servislerde aşırı yoğunluğun oluştuğunu söyledi.
İlk yorum yazan siz olun
Batman Haberleri
Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı