HDP milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü ile Sebahat Tuncel ve Levent Tüzel, İstiklal Caddesi`ndeki Divriği Kültür Derneği`nde, 15-16 Kasım`da Ankara`da düzenlenecek Halkların Demokratik Kongresi`ne ilişkin basın toplantısı düzenledi.
MUHABİRİN SORGULAYAN SORULARI
Tuncel, bir gazetecinin, "PKK, on binlerce insanı öldüren ABD`den silah yardımı istedi. Buna ne diyorsunuz?" sorusu üzerine, "IŞİD orada ağır silahlarla saldırıyor. Kürtlerin eşit şartlarda savaşmak için yardım istemesini çelişki olarak görmüyorum. IŞİD`e karşı eşit savaşmak, oradaki halkların yaşam güvencesi için normal bir durum" değerlendirmesini yaptı.
BUNLARI BAŞ BAŞA KONUŞALIM
Tuncel, aynı gazetecinin, "Hem IŞİD`e ABD silah verdi diyorsunuz, hem de ABD`den silah istiyorsunuz" ifadeleri üzerine, "Bunu isterseniz toplantı bittikten sonra baş başa konuşalım" dedi.
HDP`li Tuncel IŞİD Sorularını Cevaplayamadı!
HDP milletvekili Sebahat Tuncel gazetecinin IŞİD sorusuna ilginç bir yanıt verdi.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!