Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz vefat etti

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede kanser teşhisi konulan ve yoğun bir tedavi süreci geçiren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz vefat etti.

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede kanser teşhisi konulan ve yoğun bir tedavi süreci geçiren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz vefat etti.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Hüda Par Genel Başkan Danışmanı Dr. Halef Yılmaz,

" إنا لله وإنا إليه راجعون

@MehmetYavuz_06 Hocamız Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Rabbim taksiratını affeylesin. Hoşnud olmayacağı hiçbir şeyle karşılaştırmasın. Çok sevdiği Peygamberimize Komşu, Salihler Zümresinden, Şehidler Tabakasında Cennetine kabul buyursun." ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgilere göre, Canaze sabah 08:00’de Diyarbakır’dan Kahta'ya doğru yola çıkacak, Cuma Namazı sonrası canaze namazı kılındıktan sonra Kahta’da defn edilecektir.

Ayrıntılar gelecek...

ÇINARINSESİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor