Hulusi Akar: İdlib'e operasyon bölgeyi felakete sürükler

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "İdlib'e askeri operasyon, zaten problemli olan bölgeyi bir felakete sürükler." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya ve Suriye rejiminin hava saldırısı düzenlediği İdlib'e herhangi bir operasyonun problemli olan bölgeyi bir felakete sürükleyeceği uyarısında bulundu.

İdlib'in yeni bir krizin eşiğinde olduğunu söyleyen Bakan Akar, "Rusya, İran ve müttefiklerimizle barış ve istikrarın getirilmesi, insani dramın engellenmesi için çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

İdlib'e yönelik askeri operasyonun yanlış olacağını dile getiren Akar, "İdlib'de herhangi bir askeri operasyon, zaten problemli olan bölgeyi bir felakete sürükler." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Türkiye'nin Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderdiği zırhlı iş makineleri ile obüs topları Hatay'a ulaştı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hedefte milletin inancı vardı
Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı