İdeal Gençlik Topluluğu ‘KDSS’ standı açtı

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Türkiye genelinde düzenlenecek olan "Kutlu Doğum Siyer Sınavı" için stant açtı.

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu, Türkiye geneli 1 Şubat 2015 tarihinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl 4'ncüsü düzenlenecek olan 50 kişiye umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı’na kayıt yaptırmak isteyenler için Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde stant açtı.

Öğrencilerin, 50 kişiye umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı’na katılmalarını sağlamak amacıyla stant açtıklarını dile getiren Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu üyelerinden stant sorumlusu Taha Arslangiray, “Kutlu doğum siyer sınavı için iki saattir açtığımız standa yaklaşık 50 kişi şimdiye kadar kayıt yaptırdı. Standımız 3 gün boyunca sabah saat 08.00’dan akşam saat 21.00’a kadar açık kalacak. 50 kişilik umre ödüllü sınavın son başvuru tarihi 25 Ocak’tır. Kutlu doğum siyer sınavına tüm genç arkadaşlarımızı davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Açılan stantta ilgi gösteren üniversite öğrencilerine gül suyu, şeker ve tanıtım broşürü dağıtıldı.  (M. Fatih Akgül - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı