İslâhiye Yeşilyurt Mahallesinde anne ile çocuğunun katili tutuklandı

Gaziantep’in İslâhiye ilçesinde evlerinde boğazları kesilerek vahşi bir şekilde öldürülen anne ile çocuğunun katili, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kilis cezaevine gönderildi.

İslâhiye İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde dün vahşi bir şekilde boğazları kesilerek öldürülen Ayşegül Bülbül ile 6 yaşındaki çocuğu Yasin Bülbül’ün katil zanlısı olduğu iddia edilen ve Efendi Bülbül’ün yeğeni Mutlu P. tutuklanarak Kilis cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığınca yapılan soruşturmada, vahşi cinayeti Mutlu P. isimli şüphelinin gerçekleştirdiği ve Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği belirtildi.

Mutlu P. isimli şahıs İslâhiye adliyesinde görülen mahkeme sonucunda, planlayarak ve tasarlayarak adam öldürme suçundan tutuklanarak Kilis cezaevine gönderildiği belirtildi.

Öte yandan Ayşegül Bülbül ile 6 yaşındaki çocuğu Yasin Bülbül’ün cenazeleri, gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İslahiye Haberleri

İslahiye Karagöz Yaylası yolunda pikap uçuruma devrildi: 3 ölü, 1 yaralı
Gaziantep'in İslahiye ilçesi Otogar Kavşağında kaza, 2 ölü
Gaziantep İslahiye Organize Sanayi Kavşağı'nda feci kaza 1 ölü, 4 yaralı
TOKİ, Gaziantep İslahiye’deki afet konutlarını tamamladı
Öğrencisine şiddet uygulayan öğretmen açığa alındı