İstanbul, Manisa ve Giresun'daki bazı alanlar kamulaştırıldı

İstanbul, Manisa ve Giresun'daki bazı alanlar, buralarda gerçekleştirilmesi planlanan projeler için acele kamulaştırıldı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, İstanbul, Manisa ve Giresun'daki bazı alanların, buralarda gerçekleştirilmesi planlanan projeler için Bakanlar Kurulunca acele kamulaştırılması kararı yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararlara göre, Kuzey Marmara Otoyolu Deplase Hattı Projesi, Salihli-Alaşehir-Kula İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı Projesi ve Espiye İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı Projesi gerçekleştirilecek.

Belirtilen alanlara isabet eden taşınmazlar ile projeler kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı için ihtiyaç duyulan taşınmazların, Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

İLKHA








 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti