Karısını av tüfeğiyle öldürdü!

Gaziantep'te 1 kişinin tartıştığı karısını av tüfeğiyle ateş ederek öldürdüğü iddia edildi.

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde bir kişi tartıştığı karısını av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü belirtildi.

Olay, Yavuzeli ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Abuzer Y. (26) ile eşi Güzide Y. (20) henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abuzer Y, amcası ve kayınbabası olan Ş.Y'nin evinde bulunan ruhsatsız av tüfeği ile eşi Güzide Y'ye ateş ederek yaraladı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşları haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Güzide Y, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Genç kadının cesedi, olay yeri ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından, otopsisi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Güzide Y'yi vurduğu belirtilen eşi Abuzer Y'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı