Kayınbabasını tabancayla yaraladı

​Gaziantep’te bir kişi tartıştığı eşinin evi terk etmesi üzerine kayınbabasını tabancayla yaraladığı iddia edildi.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bir kişi tartıştığı eşinin evi terk etmesi üzerine kayınbabasını tabancayla yaraladığı iddia edildi.

Olay, Şehitkamil ilçesi Dülükbaba Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, eşi ile tartışan Mehmet U. (35), eşinin baba evine dönmesi üzerine kayınbabasının evine gitti. Eşinin ardından giden Mehmet U., eşi ile bir süre tartıştıktan sonra kendi evinden av tüfeğini alarak kayınbabası Tahir K.'nin (54) oturduğu kahvehaneye gitti.

Mehmet U., kahvehanede oturan kayınbabasına av tüfeğiyle ateş etti. Ağır yaralanan Tahir K., haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla ilçedeki Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Tahir K.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, kayınbabasını yaralayan Mehmet U’nun yakalanması için çalışma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı