Kendilerini polis olarak tanıtıp gasp yaptılar

Gaziantep'te kendilerini polis olarak tanıtıp 3 kişiyi bıçak çekerek gasp eden 2 şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Kendilerini polis olarak tanıtıp gasp yaptılar

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte son günlerde kendilerini polis olarak tanıtan 2 şüphelinin, bıçak çekerek vatandaşları gasp ettiği ihbarları üzerine çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında şüphelilerin Y.E.A ve C.A. olduğu belirlendi. Şüpheliler, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelilerin kullandığı araçta yapılan incelemede başka bir adreste gerçekleşen hırsızlık olayının çalıntı malzemeleri ile bir adet tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nden evlenen gençlere 40 bin lira maddi destek
Gaziantep Şehitkamil'de 81 yıl hapis cezası bulunan 3 şahıs yakalandı
Gaziantep Şahinbey Belediyesinden kasap ve marketlerde denetim
Gaziantep'te Doğu Gişeleri mevkiinde tır yan yattı 1 ölü
Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden dolandırıcılık operasyonu: 10 gözaltı