Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanına 10 yıl 6 ay hapis

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanı Fatih Gürsul'a FETÖ'den 10 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski baş danışmanı Fatih Gürsul, FETÖ’nün İstanbul Üniversitesindeki akademik yapılanmasına ilişkin davada, "terör örgütüne üye olmak" suçundan 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

FETÖ'nün İstanbul Üniversitesi'ndeki akademik yapılanmasına ilişkin aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanlarından Doç. Dr. Fatih Gürsul'un da bulunduğu 7'si tutuklu 11 sanıklı davada bugün karar çıktı.

İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, aralarında Doç. Dr. Fatih Gürsul'un da bulunduğu 7 tutuklu sanık ile 2 tutuksuz sanık ve avukatları hazır bulundu.

Sanık Fatih Gürsul "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Fatih Gürsul Kırmızı ByLock listesinde bulunuyordu.

Doç. Dr. Gürsul, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 yıl danışmanlığını yapmıştı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!