Kırmızı bülten ile aranan PKK'li yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, Siirt'in Eruh kırsalında yakalanan bir PKK'linin kırmızı bülten ile arananlar arasında yer aldığını belirtti.

Siirt'in Eruh kırsalında yürütülen operasyonlarda yakalanan bir PKK'linin kırmızı bülten ile arananlar arasında yer elan Osman Özonal olduğu tespit edildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Siirt Eruh’ta önceki gün icra edilen operasyonda sağ olarak ele geçirilen teröristin kırmızı bülten ile aranan Malik kod adlı Osman Özonal olduğu tespit edilmiştir. Teröristle beraber 2 AK 47 piyade tüfeği ile buna ait mermiler, iki el bombası ve muhtelif malzeme ele geçirilmiştir." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!