Kıyanç Tekstil İkiköprü'de

Batman'da 3 yıla yakındır faaliyet gösteren Kıyanç Tekstil, Beşiri İkiköprü'de ilk tekstil fabrikası açarak, bütün Batmanlı yatırımcıları Batman'a yatırım yapmaya davet etti.

BATMAN-Batman tekstil kentte 3 yıla yakın faaliyet gösteren Kıyanç Tekstil memleketi Beşiri İkiköprü Beldesinde bir ilke daha imza atarak beldenin ilk tekstil fabrikasını açtı.

İlk etapta 40 kişinin çalıştığı tekstilde hedefin 150 kişi olduğunu kaydeden İşadamı Ekrem Kıyanç, tekstilde çalışan ve çalışacak personellerin hepsi İkiköprü ve çevre köylerinden oluşacağını söyledi. İşadamı Ekrem Kıyanç, "Tekstil fabrikasını bir hafta içinde açtık. İlk açtığımız günde 40 kişi ile çalışmaya başladık, hedefimiz işçi sayısını 150'ye çıkarmak. Büyük markalara pantolon üretiyoruz. Batman'daki şubemizde de 120 kişi çalışıyor. Batman'daki şubede işçi sayısını 200'e çıkarma gayretindeyiz. İnsanlara iş imkanı sağladığımız için memnunuz. Memleketimize istihdamı sağlamak için çalışıyoruz ve çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz Kıyanç Tekstili Sason ve Kozluk ilçelerinde de açmak." olduğunu kaydetti.

Batman ve İkiköprü'de Kıyanç tekstilleri açtıkları günden bu yana devletten hiçbir yardım almadıklarını belirten Kıyanç, "Bütün yatırımımızı kendi öz kaynaklarımızla yaptık ve yapmaya devam edeceğiz." dedi.

İşadamı Kıyanç, hedeflerinin Batman'dan büyük şehirlere çalışmak üzere göç eden vatandaşlara iş imkanı sağlayarak kendi topraklarında rahat bir ortamda iş imkanı sağlamak olduğunu kaydederek, "İki tekstili açtığımızdan bu yana İstanbul, Bursa ve İzmir gibi büyük şehirlerde tekstillerde çalışan vatandaşlarımız Batman'a geldiğinde iş imkanları bulabilecekler. Çalışmak isteyen bütün vatandaşlarımıza kapımız açıktır. Tekstillerimizde ürettiğimiz pantolonlar Amerika'ya kadar gönderiyoruz." şeklinde konuştu.

Vatandaşlarımızı meslek sahibi etmek için Adana'dan uzman ustalar getirdiklerini belirten işadamı Kıyanç, "Vasıfsız vatandaşlarımıza işi öğretmek amacıyla tekstil sektöründe uzmanlaşmış baş ustalar getirdik. Batman'ı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız ve bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Batı illerindeki bütün Batmanlı işadamlarını memleketlerinde yatırım yapmak için harekete geçme zamanı gelmiş. Memleketimize hizmet etmek memleketimizi kalkındırmak ve bütün Batmanlı iş adamlarına Batman'a yatırım yapma çağırıyorum." dedi.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur