Köy Halkı İmam Hatip İçin Başvuru Yaptı

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Tepeköy(Xıraprıpın)köyü halkı, köylerinde bulunan orta okula İmam Hatip bölümü eklenmesi için ilgili makamlara müracaatta bulundu.

ŞIRNAK - İdil ilçesine bağlı Tepeköy(Xıraprıpın)köyünde ikamet eden 58 veli köylerindeki ortaokula İmam Hatip bölümü eklenmesi için İdil Kaymakamlığına dilekçe ile başvurdu.

 

Köylülerin dilekçelerini kabul eden İdil Kaymakamı M. Mustafa İmamoğlu Tepekköyü halkının taleplerini ilgili makamlara ileteceğini söyledi. Kaymakam İmamoğlu, ilk kez kadar velinin bir müracaatı ile karşılaştığını ifade ederek dilekçeleri değerlendireceklerin söyledi. (M.Şerif Aşkın-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

MEB yönetici görevlendirme sistemi değiştirildi
Ana dilimize sahip çıkalım
Kar ve buzlanma nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Yoğun kar yağışı, soğuk hava ve buzlanma nedeniyle 2 Ocak 2026'da kar tatili olan iller
Diyarbakır dahil 20 ilde okullar tatil