Kozluca (Xanıke) köyü Şehitleri ziyaret edildi

Kozluca (Xanike) köyü şehitleri, Arefe günü münasebetiyle, Şırnak’ın İdil İlçe merkezi ve köylerden ayrı gruplar halinde gelen yakınları ve sevenleri tarafından mezarları başında ziyaret edildi.

İdil İlçe merkezi ve köylerden ayrı gruplar halinde gelen yakınları ve sevenleri , Arefe günü münasebetiyle Kozluca (Xanike) köyü şehitlerini mezarları başında ziyaret etti.

29 Mayıs 2015 tarihinde HDP tarafından İdil (Hezex) ilçesine bağlı Kozluca (Xanıke) Köyünde şehit edilen HÜDA PAR üyeleri M. Şerif Şimşek ve Abdulcelill Talayhan, Kurban Bayramı arefesinde mezarları başında sevenleri tarafından ziyaret edilerek dualar edildi.

Gruplar halinde mezarları başında ziyaret edilen şehitler için Yasinler okunarak hayırlı dualarda bulunulurken, şehit aileleri ve yakınlarına yalnız olmadıkları hissettirildi.  ( M. Şerif Aşkın-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İdil‎ Haberleri

Şırnak'ın İdil ilçesinde güvercinlerle ilgilenen kız çocuğu 2'nci kattan düştü: O anlar kamerada
Seyyid Mustafa Bozkurt, şehid oğlunun yanına defnedildi
Xanikê şehitleri kabirleri başında yad edildi
Muhammed Şerif ve Abdulcelil Talayhan'ın katledilişinin 11. yılı
İdil-Cizre arası kara yolunda kaza: 8 yaralı