Kozluk’ta 108 bin kaçak sigara ele geçirildi

Batman’da yapılan yol kontrolleri sırasında durdurulan bir akaryakıt tankerinin içinde yapılan aramada 108 bin 280 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Batman’da yapılan yol kontrolleri sırasında durdurulan bir akaryakıt tankerinin içinde yapılan aramada 108 bin 280 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Kozluk ilçesinde yol kontrol ve arama faaliyeti sonucunda; bir akaryakıt tankerinin üzerinde yapılan aramada yaklaşık piyasa değeri 500 bin TL olan toplam 108 bin 280 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

İki şüphelinin adli makamlara sevk edildiği ifade edilen açıklamada, gümrük kaçağı sigaralara el konulduğu kaydedildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kozluk Haberleri

Batman'da silahla tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı
Batman'ın Kozluk ilçesinde kazara ateş alan tüfek, anneyi hayatından etti
2 Ölü 4 yaralı
Batman Kozluk'ta ‘Kaçak cep telefonu’ baskını: 11 gözaltı
Çalınan hayvanlar sahibine teslim edildi