Kozluk'ta Çöpçü İnekler İşbaşında

Batman'ın Kozluk ilçesinde mahallelerde biriken çöpler belediye ekiplerince toplanmayınca iş ineklere düşüyor.

BATMAN - Kozluk'ta mahalle aralarında biriken çöpler belediye ekipleri tarafından toplanmayınca,devreye inekler giriyor.

 

Kozluk'ta mahalle aralarında biriken çöpler etrafa kötü koku yayarken ineklerin de uğrak yeri oluyor. Havaların ısınmasıyla çöplerden yayılan koku ve çöplerde yoğunlaşan sinekler mahalleleri çekilemez hale getiriyor.

 

Çöplerin zamanında toplanmaması nedeniyle türlü hastalık riskiyle karşı karşıya olduklarını ifade eden vatandaşlar, belediyeyi göreve çağırıyor.

 

Yetkililerin duyarsızlığından yakınan Ersin Ertuş, yıllardır aynı manzaranın devam ettiğini ifade etti. Ertuş, " İnekler çöplerin etrafına çöreklenerek çöplerdeki bozulmuş gıdaları yiyor. Bizler de bu ineklerin etini ve sütünü tüketiyoruz . Bu durum sağlığımızı tehdit ediyor. Bu sorunun bir an önce halledilmesi gerekir." dedi.
(Çetin Doyar -İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2 bin 500 ölü 400 bin yaralı
AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi