KPSS'de nüfus müdürlüğü açık olacak

ÖSYM Başkanlığınca 14-20 ve 21 Temmuz tarihlerinde yapılacak 2019-KPSS nedeniyle Diyarbakır'da Sur İlçe Nüfus Müdürlüğü açık olacak.

ÖSYM Başkanlığınca 14-20 ve 21 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı  nedeniyle Diyarbakır'da merkez Sur İlçe Nüfus Müdürlüğü açık olacak.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "ÖSYM Başkanlığınca 14-20 ve 21 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı nedeniyle ortaya çıkabilecek olan acil kimlik kartı taleplerini karşılamak amacıyla Sur İlçe Nüfus Müdürlüğü 14 Temmuz Pazar ve 20 Temmuz Cumartesi günleri saat 07.00 ile 14.30, 21 Temmuz Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacak." denildi.

Açıklamanın devamında, "TCKK ilişkin değerli bedel tahsilatının Vergi Dairesi Müdürlüğünce ve https://ivd.gib.gov.tr üzerinden yapılmaması halinde değerli kağıt bedeli tahsilatı yapılmadan vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı müracaatının alınması sağlanacak olup, başvuru sahibi teslim alacağı Geçici Kimlik Belgesi ile işlemlerini gerçekleştirebilecektir.." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Tekin’den dikkat çeken ara tatil açıklaması
15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercih başvuruları yarın başlıyor
İmam hatip okullarını bir marka haline getirmek zorundayız
Lisans eğitiminin 3 yıla indirilmesi öğrenciler ve velilerden tam destek gördü
İmam hatip okulları 112 yaşında