Kültür Bakanı Tataristan'a Gidiyor

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Avrasya Şehirleri Forumu ile Türkiye Rusya Turizm İşbirliği Konferansına katılmak üzere Tataristan'a gidiyor

HABER MRK - Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Avrasya Şehirleri Forumu ile Türkiye Rusya Turizm İşbirliği Konferansına katılmak üzere Tataristan'a gidiyor. 5-8 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan foruma iki ülke turizm operatörleri ve turizm yatırımcıları temsilcileri de katılacak.
 

Ertuğrul Günay, ekonomi, siyaset, kültür ve turizm gibi pek çok alanda ilişkilerin kurulduğu Rusya Federasyonu hükümeti ile Rusya turizmi için bir araya gelecek. Türkiye'den turist akışının arttırılmasına yönelik olarak düzenlenen "Türk Turistlerine Yönelik Pazarlama ve Reklam Amaçlı Destinasyonlar" adlı yuvarlak masa toplantısına katılacak olan Bakan Günay, Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ve Tataristan Cumhuriyeti 1. Cumhurbaşkanı Mintimer Şaymiyev ile bir araya gelecek.
 

Bakan Günay'a bu ziyaretinde İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Turgut Gür, TURSAB Başkan Danışmanı Alper Maçka ve beraberindeki resmi heyet de eşlik edecek. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!