Kurtulmuş'tan bedelli askerlik açıklaması

Bedelli askerlik konusunda beklentiler devam ederken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bedelli askerlik konusunda Hükümetin görüşünün şuan için olumlu olduğunu söyledi.

BATMAN- Türkiye Gençlik Konseyi yöneticileri, AK Parti’nin proje tanıtım toplantısına katılmak üzere dün Batman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile geçliğin sorunlarını görüştü.

 

Güneydoğu’daki gençlerin sorunlarının konuşulduğu görüşmede ‘Bedelli askerlik’ konusu da gündeme geldi.

 

Bedelli askerlik konusunda görüşlerinin değişmediğini ifade eden Kurtuluş, ''Bu yönde bir çalışmanın olduğunu biliyorum, Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz'la da bu konuyu görüştük. Onlar da bu konuya sıcak baktıklarını ama son sözün Genelkurmay'da olduğunu belirttiler. Sadece şu kadarını söyleyebilirim, Bedelli Askerlik konusunda Hükümetimiz şuan için olumlu.” dedi. (Yasir Oğuz-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da su kuyusuna düşen vatandaş kurtarıldı
Sıcaklar artınca vantilatör ve sulu klimaya talep yükseldi
Vali Canalp: Uyuşturucuyu dağıtmaya devam edeceklerse gidecekleri yer hapishane olacaktır
Batman’da maddi hasarlı trafik kazası
Batman'da Ilısu Baraj Gölü'ne giren baraj gölüne giren genç hayatını kaybetti