Kutlu Doğum Afişlerine Bile Tahammül Edemiyorlar

Peygamber sevdasının yayılmasından rahatsız olanlar 6 Mayıs'ta Zeytinburnu Kazlışçeşme'de yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine davet için asılan afişleri yerlerinden söktüler.

İSTANBUL - Kutlu Doğum etkinliklerine hazmedemeyenler ve Peygamber efendimizin tanınmasını istemeyen İslam düşmanları İstanbul İlim-Der tarafından Bağcılar Belediyesinden izin alınarak asılan afişleri gece asıldıkları yerden söktüler. İstanbul İlim-Der Başkanı Sabahattin Ugar, İstanbulluları 6 Mayıs'ta Kazlışçeşme'de düzenlencek Kutlu Doğum etkinliğine davet etmek için birçok yere gerekli resmi izinleri alarak birçok yere afiş astıklarını söyledi.

Ugar, Bağcılar'da dün akşam astıkları afişleri bu sabah yerlerinde görmemeleri üzerine Belediye'yi arayarak "Dün akşam astığımız afişler yerlerinde yok. Bunları siz mi kaldırdınız" diye sorduklarını oradaki yetkililerin "Belediye bunları asmanız için size izin vermiş. Biz kaldırmadık." diye cevap verdiklerini söyledi.


Astıkları afişlerin Peygamberin tanınmasından rahatsız olanlar tarafından indirildiğini ifade eden Ugar, "Sökülen afişlerini yerine yenilerini asacağız. Peygamber sevdasının yayılmasına kimse engel olamaz. Onlar bunları bir daha sökerse bir yine asacağız." dedi.

Ugar, ayrıca afişlerin söküldüğü yerde güvenlik kameraları olduğunu ifade ederek bunu yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Marmara Peygamber Sevdalısı Platformuna üye derneklerin 6 Mayısta Zeytinburnu Kazlışçeşme'de yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliği için yaptıkları hazırlıklar ise tüm hızıyla devam ediyor. (Abdussellam Güneş - İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2 bin 500 ölü 400 bin yaralı
AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi