Kuyumculardan Elektrik Kesintilerine Tepki

Son zamanlar da Batman'da sık sık yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren Kuyumcular TEİAŞ'a giderek tepkilerini dile getirdiler.

BATMAN -Batman'da özellikle son zamanlarda çok sık aralılarla yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren Batmanlı kuyumcular TEİAŞ İl Müdürlüğüne giderek tepkilerini dile getirdiler.

 

TEİAŞ Batman İL Müdürlüğü'nde Batmanlı kuyumcular adına konuşan İhsan Ekinci, eski Bankalar Caddesinde sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin artık vatandaşı canından bezdiren bir hal aldığını ve yazın 45 derece sıcaklığında elektrik gidince klimalarının da bozulduğunu ifade etti.

 

Ali İhsan Ekinci, "Görüşmeler sonucu görevli biri gelip iki gün boyunca trafoyu kontrol edecek. Bir veya iki gün içerisinde elektrik arızasının giderileceğini söylendi ve bizde ikna olduk. Eğer bu sıkıntılar devam ederse buraya gelip tepkimizi dile getiririz" dedi.
Ekinci son olarak, artık birilerinin bu rezalete dur demesi gerektiğini vurgulayarak yetkilileri sorunu çözmek için çaba harcamaya davet etti.

 

Sık sık kesilen elektrik kesintilerinden mağdur olan Dargeçit Kuyumcusu Rıdvan Işık, "Bu halk elektrik kesintilerinden bu sene çok çekti. Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala yaz sıcaklığında elektrik kesintilerinin meydana gelmesi tam bir rezalettir. Yetkililer artık bu soruna bir çözüm bulmak zorundadırlar. İşini yapmayan, halkı çaresizliğe sürükleyen tek bir kurum müdürü koltuğunda oturmamalı. Aş ve işten yoksun fakir Batman halkını bir de elektrik sorunuyla karşı karşıya bırakmak hiç kimsenin akıl karı değildir. Buna izin vermeyiz, bu sorun artık çözülmeli" şeklinde konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!