Malatya Battalgazi'de yaklaşık 2 bin kök Hint keneviri ele geçirildi

Malatya merkez Battalgazi ilçesinde bir ev ve bahçesinde yapılan aramada, 11 gram kubar esrar 110 gram metamfetamin ve bin 850 adet kök Hint keneviri ele geçirildi.

Malatya Valiliği, İl Jandarma Komutanlığının uyuşturucu ticaretine yönelik yaptığı operasyonla ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, Battalgazi İlçesi Kapıkaya Mahallesi'nde ikamet eden ve "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçundan 3 ayrı yakalama kararı bulunan şahsın bahçesinde ve evinde yapılan aramada 11 gram kubar esrar, bin 850 kök Hint keneviri ve 110 gram metamfetaminin ele geçirildiği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Battalgazi Haberleri

Malatya’da silahlı kavga: 3 yaralı
Lastiği patlayan hafriyat kamyonu istinat duvarına çarptı: 1 ölü
Battalgazi'de TOKİ şantiyesinde konteyner yangını
Malatya'da otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Malatya'da silahla tehdit eden şüpheli yakalandı