Marmara Adası yangınına ilişkin bir gözaltı

​Marmara Adası'nda, en az 80 hektar büyüklüğünde ormanlık alan kül olurken olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Türkiye’nin en büyük ikinci, Marmara Denizi’nin en büyük adası olan Marmara Adası'nda, en az 80 hektar büyüklüğünde ormanlık alan kül oldu.

Pazartesi günü saat 14 sularında başlayan yangın, Salı günü saat üç sularında kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başladı.

Altı ev yangında hasar görürken, tepelerde bulunan ağıllarda yüzlerce hayvanın telef olduğu belirtildi.

Evinin bahçesini temizlemesi için biriktirdiği otları yaktığı ve yangının bu nedenle çıktığı iddia edilen H.T, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hedefte milletin inancı vardı
Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı