MEB'den karne ve telafi eğitimi açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin karne ve başarı belgelerinin 18 Haziran'da erişime açılacağını bildirildi.

MEB, koronavirus salgını nedeniyle yapılamayan yüz yüze eğitim telafisini 1,5 yılı kapsayan Ulusal Destekleme Programı'nın (UDEP) yaz tatili bölümü olan "Telafide Ben de Varım", 5 Temmuz-31 Ağustos arasında yapılacak.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne ve başarı belgeleri 18 Haziran'da e-Okul'dan erişeme açılacak, isteyenlere karne ve başarı belgeleri okul müdürlüklerince 2 Temmuz'da basılı olarak verilebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Tekin’den dikkat çeken ara tatil açıklaması
15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercih başvuruları yarın başlıyor
İmam hatip okullarını bir marka haline getirmek zorundayız
Lisans eğitiminin 3 yıla indirilmesi öğrenciler ve velilerden tam destek gördü
İmam hatip okulları 112 yaşında