MEB'den yüz yüze eğitim kararı

Millî Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçilecek" ifadelerine yer verildi.

Millî Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre;

Okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçilecek.

Okul öncesi dışındaki tüm eğitim kademelerinde 1 Haziran 2021'e kadar uzaktan eğitime devam edilecek.

Öte yandan, kreş ve anaokulları için de İçişleri Bakanlığı'ndan şu açıklama yapıldı:

"Kreşler ve anaokulları, 17 Mayıs-1 Haziran 2021 arasında uygulanacak kademeli normalleşme döneminde faaliyetlerine devam edebilecek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

MEB yönetici görevlendirme sistemi değiştirildi
Ana dilimize sahip çıkalım
Kar ve buzlanma nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Yoğun kar yağışı, soğuk hava ve buzlanma nedeniyle 2 Ocak 2026'da kar tatili olan iller
Diyarbakır dahil 20 ilde okullar tatil