Mersin'de balıkçı teknesi battı: Kayıp 4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı, balıkçı teknesinin batması sonucu kaybolan 4 kişi için kurtarma faaliyetlerin sürdüğünü bildirdi.

Mersin'de açıklarında saat 14.00 sıralarında balıkçı teknesi battı. Bir kişinin kurtarıldığı olayda kayıp 4 kişi için çalışmalar hakkında Sahil Güvenlik Komutanlığı açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, "25 Ocak 2020 tarihinde saat 13.56'da 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarda; Mersin'in yaklaşık 1 deniz mili açığında bir balıkçı teknesi tarafından denizden Suriye uyruklu 1 şahsın kurtarıldığı ve şahıstan alınan bilgi doğrultusunda toplam 5 kişi olarak balık avlamak maksadıyla denize açıldıkları Fiber teknenin battığı bilgisi alınmıştır.

Alınan ihbar üzerine olay mahalline derhal 3 Sahil Güvenlik Botu, 1 Dalış Emniyet ve Güvenlik Timi ve 1 Drone sevk edilmiş, balıkçı teknesi tarafından kurtarılan şahıs Sahil Güvenlik Botuna alınarak Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nda 112 Acil Sağlık Ambulansına teslim edilmiştir.

Kurtarılan şahıstan edinilen bilgi doğrultusunda kayıp olduğu değerlendirilen 4 kişinin daha arama kurtarma faaliyetlerine devam edilmektedir." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mersin Haberleri

Mersin'de palet fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı
Mersin Bozyazı'da orman yangını
Çocuğunu trafik kazasında kaybeden aile adalet arıyor
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Sağlam Mersin'de temaslarına devam ediyor
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Sağlam, Mersin'de il teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi