Mersin'de Sokak Eylemlerini Yönlendiren Zanlılar Adliyede

Mersin'de PKK adına sokak eylemlerine katıldıkları, eylemleri yönlendirdikleri ve bu eylemler sırasında araç kundaklama olaylarını gerçekleştirdikleri iddiası ile yakalanan 14 kişi adliyeye sevk edildi.

MERSİN - Edinilen bilgiye göre, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, önceki gün sabaha karşı Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şubesi'ne bağlı polislerinin de katıldığı operasyonla, PKK adına çeşitli eylemlere katıldıkları iddia edilen şüphelilerin evlerine baskın yaptı.

 

Demirtaş ve Alsancak mahallelerinde gerçekleştirilen operasyonda, PKK adına sokak eylemlerine katıldıkları, eylemleri yönlendirdikleri ve bu eylemler sırasında araç kundaklama olaylarını gerçekleştirdikleri ileri sürülen 14 kişi gözaltına alındı.

 

Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan şüpheliler, bugün adliyeye sevk edilirken, dün gece de aynı mahallelerde sokak uygulaması yapıldı. (Osman Öksüz - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor