Meteorolojiden Marmara ve Karadeniz için sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Karadeniz'in bazı illeri için sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara'nın Yalova, Bursa, Kocaeli ve Sakarya illeri ile Karadeniz'in Zonguldak, Bartın, Düzce, Kastamonu ve Sinop illerinde beklenen sağanak nedeniyle uyarılarda bulundu.

Meteorolojiden yapılan uyarıda, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Kastamonu, Bursa ve Sinop çevrelerinde bu gece saatlerinden yarın akşam saatlerine; Zonguldak ve Bartın'da ise bu gece saatlerinden yarın öğle saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği belirtildi.

Uyarıda, meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve yıldırım tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti