MHP cumhurbaşkanlığı için aday çıkarmayacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2019 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını açıkladı.

Medyanın Ankara temsilcileriyle sohbet toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2019 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin halk oylamasıyla kabul edildiğini hatırlatan Bahçeli, bu sürecin, 3 Kasım 2019'daki seçimlerle bütün kurum ve kurallarıyla beraber uygulamaya geçeceğini bildirdi.

Bahçeli, "Böyle bir süreci gölgelemek, ayrımlarla her türlü kaosu davet etmek doğru bir şey değildir. Anayasayı değiştirip yeni sisteme geçmeye katkı sağlayanlar, 'Siyasi şartlar değişti, ben şunu düşünüyorum.' deme şansına sahip değildir. MHP, cumhurbaşkanlığı adayı göstermeyecektir." dedi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hedefte milletin inancı vardı
Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı