Miniklerden ‘Kardeşimle El Ele’ etkinliği

Batman’da TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu, ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında ‘Kardeşimle El Ele’ etkinliğinde, Danalı İlkokulu öğrencilerini konuk edindi.

TOKİ Kazım Karabekir İlkokulunda gerçekleşen etkinliğe, Milli Eğitim Şube Müdürü Beşir Tileği, TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu Müdürü Erkan Yılmaz, Danalı ilkokulu Müdürü Zahir Erzen, öğretmenler ve iki okulun öğrencileri katıldı.

‘Değerler Eğitimi’ kapsamında gerçekleşen, “Kardeşimle El Ele” etkinliğinde, Danalı İlkokulunda öğrenim gören 60 öğrenci, TOKİ Kazım Karabekir İlkokulunda misafir edildi.

Misafir edilen her bir öğrenciye, bir kardeş öğrenci belirlendi ve birlikte bir ders işlendi. TOKİ Kazım Karabekir İlkokulunda okuyan Kardeş öğrenciler, öğle arası Danalı İlkokulundan gelen kardeş öğrencileri, evlerinde yemeğe misafir ettiler.

Etkinlikle günümüzde unutulmaya yüz tutan, misafirperverlik, öğrenciler arasında kardeşlik bağı ve yardımlaşma duygusunun pekiştirilmesinin amaçlandığına işaret eden TOKİ Kazım Karabekir İlkokulu idarecileri, bu türden etkinliklere devam edilerek, öğrencilerin doğru davranış ve değerlere bağlılıklarının sağlanmasına çalışılacağını ifade ettiler.  (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Aşırı yağış sonrası çiftçilere hayati uyarılar
Batman Aydınlıkevler Mahallesi’ndesilahlı kavga: Yaralılar var
Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü