Motosikletli gaspçılar yakalandı

Gaziantep’te 4 çocuğu bıçakla tehdit ederek cep telefonlarını gasp eden motosikletli 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep’in Merkez Şahinbey ilçesi Yeditepe ve Akkent mahallelerinde meydana gelen gasp olayında,  motosikletli 4 şahıs, 4 çocuğun cep telefonlarını bıçakla tehdit ederek yağmaladığı belirtildi.

 

Edinilen bilgiye göre, 4 çocuğu bıçakla tehdit ederek cep telefonlarını gasp eden motosikletli şahıslar D.U.Y., M.Ü., A.M. ve M.A.Y. isimli şahıslar ile gasp edilen cep telefonlarını satan T.Ö., E.M., M.D. isimli şahıslar gasp edilen 3 adet telefonla yakalanarak gözaltına alındı.

 

Yakalanan şahıslardan, cep telefonlarını alıp satan T.Ö., E.M., M.D. isimli şahıslar Emniyet Müdürlüğünde haklarında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılırken, D.U.Y., M.Ü., A.M. ve M.A.Y. isimli şahısların ise Emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.   (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi