Murat'ın Azgın Sularında Kayboldu

Elazığ'ı Palu ilçesinde serinlemek için arkadaşlarıyla Murat Nehrine giren 13 yaşındaki çocuk azgın sularda kayboldu.

ELAZIĞ-Palu' da arkadaşları ve kardeşi ile birlikte evlerinin yanında derece diye bilinen yerde nehre giren Emre Gören(13) Murat Nehrinin azgın sularında kayboldu.

 

Edinilen bilgiye göre, Emre Gören, 12.45 sıralarında arkadaşları ve kardeşi ile birlikte evlerinin yanında derece diye bilinen yerde nehre girdi. Yüzme bilmeyen Gören, biraz sonra suda çırpınmaya başladı. Arkadaşları tarafından kurtarılmaya çalışılan Gören, kısa süre sonra gözden kayboldu.

 

Vatandaşların haber vermesiyle Afad ve Elazığ Emniyetine bağlı sualtı arama kurtarma ekipleri olay yerine gelerek Gören'i aramaya başladı.

 

Olayı duyan Gören'in yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.

Murat Nehri'nde kaybolan Gören'i arama çalışmaları, İlçe halkının da katılımıyla devam ediyor. (Ebu Bekir Alkan-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!