MÜSİAD, ABD'de temsilciliğini açtı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, ABD'de, MÜSİAD ABD Temsilciğinin resmi açılışını yaptı.

BATMAN -  Başbakan yardımcısı Ali Babacan’ın katılımıyla 9 - 14 Nisan 2014 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletine iş gezisi düzenleyen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), ABD temaslarına devam ediyor.

 

 

MÜSİAD ABD’nin açılış programı kapsamında MÜSİAD ABD Temsilciğinin resmi açılış programı gerçekleştirildi.

 

 

MÜSİAD heyeti, açılış vesilesiyle de ikili görüşmeler yaparak hem ticari ilişkileri hem de sosyal diyalogları geliştirdi. Heyet daha sonra Türk Amerikan Dostluk Grubu Senatör ve Milletvekilleri ile bir araya geldi.

 

 

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, başkan yardımcıları Abdülaziz Yavuz, Zekeriya Sarıgül, Üye Osman Soysal ve Murat Özcan’ın yanı sıra 60’ı aşan iş adamıyla gerçekleşen çalışmalara ABD’li parlamenterlerde eşlik ediyor. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı