MÜSİAD Bakan Ziyaretlerinde

"2012 Yılı Türkiye Ekonomisi Raporu"nu geçtiğimiz günlerde Ankara'daki temaslarında bakanlıklara sunan MÜSİAD heyeti bu kapsamda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

MERSİN-"2012 Yılı Türkiye Ekonomisi Raporu"nu geçtiğimiz günlerde Ankara'daki temaslarında bakanlıklara sunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) bu bağlamda Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Genel Başkan Nail Olpak başkanlığında, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya'nın da yer aldığı bir heyet, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bilim-Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti.

 

Ziyaretler sırasında sıcak ve samimi havanın gözlerden kaçmadığı görülürken MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD'ın "2012 Yılı Türkiye Ekonomisi Raporu"nun dosya konusu olan "Kalkınma Yolunda Yeni Eşik: Orta Gelir Tuzağı" hakkında Bakanlara detaylı bilgi aktardı.

 

Ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya, MÜSİAD tarafından hazırlanan raporların yol gösterici olduğunu söyleyerek ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini ifade etti.(Osman Öksüz-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur