Mustazaf-Der Konvoyu Gaziantep`e Giriş Yaptı

Kapatılan Mustazaf-Der Genel Başkanı Av. Hüseyin Yılmaz ile dernek üye ve gönülleri ile birlikte çeşitli illerde düzenlenen kitlesel basın açıklamalarına katılmak üzere Diyarbakır`dan yola çıkan araç konvoyu bugün Şanlıurfa`dan çıkarak Gaziantep`e giriş y

GAZİANTEP- Mustazaf-Der hakkında açılan kapatma davasının Yargıtayca onanması ve başörtülü kızının eğitim hakkını aradığı için Güllü Çevik`e verilen 2 yıl 10 ay hapis cezasını kınamak için bugün saat 14.00`te Eski Adliye yanındaki Maarif Kavşağında Mustazaf-Der Genel Başkanı Av. Hüseyin Yılmaz`ında katılacağı kitlesel basın açıklaması yapılacak.

Kapatılan Mustazaf-Der Genel Başkanı Av. Hüseyin Yılmaz ve Şanlıurfa Mustazaf-Der Şube Başkanın yanı sıra çok sayıda üye ve gönüllülerinden oluşan araç konvoyu Gaziantep`e giriş yaptı.

Araç konvoyu şehir girişinde Gaziantep Mustazaf-Der Şube başkanın yanı sıra çok sayıda İslami Sivil Toplum kuruluşunun başkan ve üyeleri tarafından karşılandı.

Konvoyla birlikte gelen kalabalık öğle namazını kılmak için Mustazaf-Der Gaziantep Şubesi`ne geçti. Konvoy saat 13.30`da şube binasından çıkarak kitlesel basın açıklamasının yapılacağı Maarif Kavşağına gideceği öğrenildi. (Salih Keskin, Şefik Mert - İLKHA)







 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2 bin 500 ölü 400 bin yaralı
AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi