Mustazaf Der'in Kapatılması Kitlesel Basın Açıklamasıyla Kınanacak

Mustazaf-Der'in kapatılması ve başörtülü kızının eğitim hakkını talep eden Güllü Çevik'e verilen hapis cezasını kınamak için Gaziantep'te kitlesel basın açıklaması yapılacak.

GAZİANTEP - Mustazaf-Der'in kapatılması ve başörtülü kızının eğitim hakkını araması nedeniyle Anne Güllü Çevik'e verilen 2 yıl 10 ay hapis cezasını kınamak için Gaziantep'te kitlesel basın açıklaması yapılacak.

 

Cumartesi günü saat 14.00'te eski adliye yanındaki Maarif Kavşağında yapılacak olan kitlesel basın açıklamasına Kapatılan Mustazaf-Der genel başkanı Avukat Hüseyin Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı öğrenildi. (Şefik Mert - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2 bin 500 ölü 400 bin yaralı
AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi