Mustazaflar Hareketi Adana'daydı

İstişare toplantılarına devam eden Mustazaflar Hareketi, Adana'da faaliyet gösteren Mekteb Der yönetici ve üyelerini, hareketin amacı ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

ADANA - Mustazaflar Hareketi Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) istişare toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda Adana'da faaliyet gösteren Mekteb Eğitim ve Kültür Derneği yönetici ve üyeleriyle bir araya gelen hareketin sözcüleri Bahattin Temel ve Said Şahin, hareketin amacı ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Mustazaflar hareketi hakkındaki görüş ve önerilerini ifade eden Mekteb Der yönetici ve üyeleri, bu tür istişare toplantılarının devam etmesini dileyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Mustazaflar Hareketi sözcülerinden Bahattin Temel: "Mustazaflar Hareketi olarak biz, Allah'ın izniyle Üstad Bediüzzaman'ın dediği gibi, dini siyasete alet etmeye değil, belki siyaset yapmaya mecbur kalırsak Allah'ın izni ve yardımıyla siyaseti dine araç kılıp İslam dininin hizmetine sunacağız inşallah" dedi.

 

Mustazaflar Hareketi Temsilcilerinden Said Şahin ise: "İslam'a hizmet doğrultusunda siyaseti bir araç olarak görüyoruz. Bu araç üzerinden Allah'ın bizi yaratmış olduğu gayeye yönelik kulluk alanlarını oluşturma ve adaleti tesis etmeyi istiyoruz" diye konuştu. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!