Otomobil kaldırımda yürüyenlere çarptı

Batman’da bir otomobil, direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu kaldırımda yürüyen 2 kişiye çarptıktan sonra takla attı.

Batman Yeni Sanayi yolu üzerinde bir otomobil, direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu kaldırıma çıktı. Kaldırım üzerinde yürüyen 2 yaşlıya çarpan otomobil, metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak yoldan çıktı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 13.00 sıralarında Yeni Sanayi yolu üzerinden şehir merkezine doğru gelen 26 UK 475 plakalı otomobil sürücüsü Rumet D. (18), kendisini sollamaya çalışan bir başka araca çarpmamak için direksiyon hâkimiyetini kaybedince kaldırıma çıktı. Burada hızını alamayan Rumet D.’nin kullandığı otomobil, kaldırım üzerinde yürüyen Muharrem Köroğlu (65) ve Kadir Öztaş (60) isimli 2 yaşlıya çarparak metrelerce sürüklendikten sonra takla atıp yoldan çıktı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Rumet D. ve Muharrem Köroğlu olay yerine çağrılan ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine, Kadir Öztaş ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken hurdaya dönen otomobil çekiciyle kaldırıldı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Aşırı yağış sonrası çiftçilere hayati uyarılar
Batman Aydınlıkevler Mahallesi’ndesilahlı kavga: Yaralılar var
Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü