Özgür Eğitim Sen'den Yıl Sonu Toplantısı

Özgür Eğitim Sen Diyarbakır Şubesi, üyeleri ile genel değerlendirme toplantısı yaptı.

DİYARBAKIR - Toplantıda sendika yöneticileri ve üyeler, geride kalan yılın değerlendirmesi ile birlikte önümüzdeki süreçte yapılabilecekleri konuştu.

Özgür Eğitim Sen Diyarbakır Temsilcisi M. Masum Yokuş günümüzde sendikacılığın toplumsal anlamında önemli bir misyona sahip olduğunu, içinde yaşadığımız toplumun ıslahında aktif bir rol alması gerektiğini söyledi.

Sendikal anlayışın yeni bir paradigmaya ihtiyacı olduğunu ve Özgür Eğitim Sen'in bu paradigmayı inşa edebilecek potansiyele sahip olduğunu ifade eden Eğitim Sekreteri Tuncay Yerlikaya, üyelerden sendikal çalışmalara aktif destek vermeleri talebinde bulundu.

Üyelerden gelen taleplerin not edildiği toplantıda, Basın Yayın Sekreteri İ. Halil Köprübaşı yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Buna göre Özgür Eğitim Sen Diyarbakır Şubesi yeni dönemde üyelerine Kürtçe (Kurmancî ve Zazakî) kursu ile "Eğitim'de İdeoloji ve İnsan Hakları" başlığı altında birkaç haftalık bir eğitim verecek. (M. Salih Keskin - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Tekin’den dikkat çeken ara tatil açıklaması
15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercih başvuruları yarın başlıyor
İmam hatip okullarını bir marka haline getirmek zorundayız
Lisans eğitiminin 3 yıla indirilmesi öğrenciler ve velilerden tam destek gördü
İmam hatip okulları 112 yaşında