Pkk, Bingöl'de 3 Kişiyi Kaçırdı

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde dün akşam saatlerinde yol kesen PKK'lılar demiryolu inşaatı şantiyesinde çalışan 1 müteahhit ile 2 işçiyi kaçırıp, araçlarını yaktı.

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde dün akşam saatlerinde yol kesen PKK'lılar demiryolu inşaatı şantiyesinde çalışan 1 müteahhit ile 2 işçiyi kaçırıp, araçlarını yaktı. Bingöl'ün Genç İlçesi Suveren Mevkii'nde dün saat 19.00 sıralarında yol kesen bir grup PKK'lı, Bingöl-Muş arasındaki demiryolu şantiyesinde çalışanların içinde bulunduğu özel bir aracı silah tehdidi ile durdurdu. İftar yapmak için ilçe merkezine giden bir müteahhit ile işçiyi indirdikten sonra araç ateşe verilerek yakıldı.

PKK'lılar daha sonra müteahhit ile 2 işçiyi yanlarına alarak ormanlık alana kaçtı. Olayın duyulması üzerine bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!