PKK operasyonunda 7 tutuklama

Gaziantep’te PKK’ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 kişiden 7'si tutuklandı.

Gaziantep’te geçtiğimiz hafta PKK’ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında bir DBP il yöneticisi ve 2 öğretmenin de bulunduğu 13 kişiden 7'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konu hakkında Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz terörle mücadele ekiplerince, istihbarat, özel harekat, çevik kuvvet, olay yeri inceleme, bomba imha uzmanlarının katılımı ve insansız hava aracı desteğiyle il merkezinde gerçekleştirilen operasyonda yakalanan 13 şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.” denildi.

Yapılan operasyon kapsamında, DBP Gaziantep il yöneticisi ve aralarında 2 öğretmenin de bulunduğu toplam 13 kişiden 7’si tutuklanırken, şüphelilerden 2'sinin adli kontrol şartıyla, 4'ünün ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi. (İLKHA)


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi