PKK yine iş makinelerini yaktı

PKK yandaşları, Gaziantep'te bir markete saldırıp, iş makinelerini yaktı.

İslahiye İlçesi'nde ise PKK'liler maden çalışması yapan 2 iş makinesi yakarak kaçtı. Markete molotoflu saldırı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Düztepe Mahallesi Şanlıdere Caddesi'nde dün gece meydana gelen olayda, 4-5 kişilik  PKK yandaşı bir gurup, havai fişeklerle bir markete saldırdı. Marketin camlarının kırılmasının ardından PKK yandaşları içeriye molotofkokteyli attı. Kısa süre yanan ve marketin giriş kısmında zarara yol açan molotof kısa süre sonra sönerken, şüpheliler Vatan Mahallesi'ne kaçarak izini kaybettirdi. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis, çevrede inceleme yaptı. Bu arada markete havai fişek ve molotofkokteyli ile saldırı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Polis, şüphelileri tespit etmek için görüntüleri incelemeye aldı.

Yine dün gece İslahiye İlçesi'ne 7 kilometre uzaklıktaki Koçcağız Köyü sınırındaki Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Selahattin Türkmen'e ait maden alanına gelen PKK'liler 2 iş makinesini ateşe vererek kaçtı. Güvenlik güçleri, Amanos dağlarına kaçtığı tahmin edilen PKK'lileri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur