PKK'den İnfaz

PKK geçtiğimiz günlerde Bitlis'in Mutki ilçesinde bağlı Çobansuyu köyünde bir vatandaşı infaz etmesinin ardından bu gün de Tatvan'da bir vatandaşı infaz etti.

Bugün sabah saatlerinde Tatvan – Van kara yolunda bir araç içerisinde silahla kafasına sıkılarak öldürülmüş olarak bulunan şahsın Tatvan Belediyesi'nde çalışan Gülahmet Alptekin olduğu belirlendi. Konuyla ilgili yapılan araştırmalar neticesinde Alptekin'in PKK'lılar tarafından infaz edildiği anlaşıldı.

Konuyla ilgili Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, "9 Ekim Salı günü Tatvan Kolbaşı köyü Deniz Süren İlköğretim Okulu yanındaki Tatvan-Van kara yolu kenarında bulunan bir araç içerisinde 40 yaşlarında erkek cesedinin bulunduğu öğrenilmiştir. Güvenlik güçlerimizin olay yerinde yaptığı inceleme neticesinde, Gülahmet Alptekin isimli şahsın, silahla vurulmak suretiyle öldürüldüğü tespit edilmiştir. Yapılan araştırmalar sonucu, vatandaşımızın PKK mensuplarınca farklı bir yerde öldürüldükten sonra Tatvan-Van kara yoluna bırakıldığı anlaşılmıştır." denildi.

Bitlis Devlet Hastanesi'nde otopsisi yapılan Alptekin'in cenazesi, Tatvan'da toprağa verildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti