PKK'lıların Gasp Ettiği Araç Polisi Alarma Geçirdi

Tunceli-Erzincan Karayolu'nda PKK'lı grup tarafından gasp edilen otomobil, güvenlik polisleri alarma geçirdi. Gasp edilen araç nedeni ile Bingöl polisi acil kodla uyarıldı.

BİNGÖL- Edinilen bilgiye göre, Cumartesi günü gece saatlerinde Tunceli- Erzincan karayolu Köprü mevkiinde PKK'lı bir grup tarafından yol kesilerek bazı araçlar durduruldu. PKK'lılar 24 EN 439 plakalı otomobili gasp ederek kayıplara karıştı. Durumun güvenlik güçlerine bildirilmesi üzerine otomobilin bulunması için çalışma başlatıldı.

 

Tunceli, Erzincan, Erzurum, Bingöl ve Muş, emniyet ve jandarma birimlerine konu hakkında acil koduyla bilgi verilerek gasp edilen otomobilin terör eyleminde kullanılma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.(Nihat Kanat-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor