PKK'ye ait mühimmat ele geçirildi

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde PKK/YPG'ye ait 5 tünel ile havan silahı, piyade tüfeği, roketatar, makineli tüfek ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde PKK/YPG'ye ait 5 tünel ile havan silahı, piyade tüfeği, roketatar, makineli tüfek ve çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelerine yer verildi:

"Barış Pınarı Bölgesi’nde devam eden arama-tarama faaliyetlerinde; 1x havan silahı, 20x AK-47 piyade tüfeği, 3x RPG-7 roketatar, 12x roketatar mühimmatı ve sevk fişeği, 5 bin 532x Bixi makineli tüfek mühimmatı, 37x AK-47 piyade tüfeği şarjörü ele geçirildi."

İLKHA








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti