Polisten Kaçan Asker Hayatını Kaybetti

Askerden hava değişimi izniyle Batman'a gelen bir genç, polis tarafından göz altına alındıktan sonra götürüldüğü hastanede kaçmak isterken tünele düşerek hayatını kaybetti.

BATMAN- Askerlikten hava değişimi izni ile Batman'a gelen Selman Pınar'ın henüz bilinmeyen bir nedenle polis tarafından göz altına alındıktan sonra, götürüldüğü hastane yakınlarındaki araç tüneline düşerek hayatını kaybettiği iddia edildi.

 

İddiaya göre, askerlik görevini yaparken hava değişimi izni ile Batman'a gelen Selman Pınar (20) bir arkadaşı ile evinden çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden polis ekiplerince gözaltına alınan Pınar, kontrol için Batman Bölge Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede iken polislerden kaçmak isteyen Pınar, hastanenin acil servisi yakınındaki tünele düşerek hayatını kaybetti.
Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken, Pınar'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

 

Öte yandan olayın olduğu yerdeki hastane güvenlik kameralarının 2009'dan bu yana çalışmadığı öğrenildi. (Halid Coşkun-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Birbirini besleyen ideolojilerin kıskacında 1 Mayıs ve İslami bakış
Motorin ve benzine gece yarısı zam
Meteoroloji'den birçok bölge için sağanak uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı