PTT, Haziran`da Son Kez ve Büyük Alım Yapacak

PTT’nin özelleştirilmesine ilişkin Kanun tasarısı TBMM’den geçti ve yayımlanması bekleniyor. Bu süreç sona erene kadar kamu kurumu olma statüsünü devam ettiren PTT personelini de yine KPSS ile alacak.

PTT önümüzdeki Haziran alımlarında son bir defa daha KPSS ile personel alacak. PTT, Haziran yerleştirmeleri için 730 kadro hazırladı. Alımların büyük bir çoğunluğu İstanbul, Ankara, Kocaeli ve İzmir’e olacak.

Hangi Bölümlerden Alacak?

PTT, haziran ayında sadece lisans(4 yıllık) mezunlarından alacak. 2012 yılı P3 puanı olan adaylar tercih yapacak. (2011 puanları ile tercih yapılamaz.) Kadrolarda İİBF ve istatistik mezunları ağırlıklı olacak. (Ancak, kurum henüz bölümleri resmi olarak kesinleştirmedi.)

Memurlar.net

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti