PTT, yoğunluk yaşanan şubelerini ikinci bir duyuruya kadar kapatma kararı aldı

PTT iş yerlerinde yaşanan yoğunluk sebebiyle oluşabilecek Coronavirus vakalarını önlemek için yoğunluğun yaşandığı şubelerde 3 Nisan tarihinden itibaren ikinci bir duyuruya kadar kapatma kararı aldı.

PTT’den yapılan açıklamada, “Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı’ çerçevesinde gerçekleştirilen sosyal yardım ödemeleri sürecinde, bazı PTT iş yerlerimizde yaşanan yoğunluğun, çalışma arkadaşlarımız ve siz değerli müşterilerimizin Coronavirus hastalığı karşısında sağlığını tehlikeye düşürmemesi amacıyla 03.04.2020 tarihinden itibaren sosyal mesafe kurallarının uygulanamadığı, sürekli olarak yoğunluk yaşanan iş yerlerimizi ikinci bir açıklamaya kadar kapatma kararı aldık.” denildi.

Bu süreçte sosyal yardım ödemelerinin PTT dağıtıcıları tarafından, İl Emniyet Müdürlükleri, kolluk kuvvetleri ve bekçilerle iş birliği içerisinde evlerde teslim edileceği belirtilen açıklamanın devamında ise, kapatılmayan iş yerlerinin gün içinde yoğunluğun artışına göre hizmetin durdurulabileceği açıklandı.”

İLKHA


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İl il bayram namazı saatleri
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve çığ uyarısı
Meteoroloji uyardı: Doğu bölgelerde kuvvetli yağış, kar ve çığ riski var
Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu için toz taşınımı uyarısı
Hedefte milletin inancı vardı